HMS

HMS på den enkle måten.
Ansettelser, kartlegging, utgifter, ferie, oppmøte, m.m

Book en demo Utforsk

Overvåk all viktig informasjon for hver avdeling med et øyekast. Begrens innsyn i sensitiv informasjon til bare HMS-ledere, eller gjøre annen informasjon, som oversikt over ansatte, offentlig for alle ansatte. Motta varsler for eventuelle nye fraværsmeldinger  tildelings forespørsler, søknader, vurderinger og mer.

 • Rekruttering

  Sett opp en egen side for jobb utlysninger, fremme dine stillingsannonser og enkelt hold oversikt over innsendte søknader. Følg hver søkeren og bygg opp en database av ferdigheter og profiler med indekserte dokumenter. Du trenger ikke å outsource rekruttering - håndtere alt internt på en enkel og profesjonell måte.

 • Timelister og oppmøte

  Hold orden på de ansattes arbeidstid og sortere etter prosjekt, klient, eller oppgaver. Enkelt få tilgang til statistikk for å registrere og analysere timelister samt sjekke den enkelte medarbeiders oppmøte. Skap rapporter automatisk basert på tid brukt på prosjekter eller oppgaver ved hjelp av det integrerte regnskapsystemet.

 • Periodiske medarbeidersamtaler

  Opprettholde motivasjonen i din bedrift ved å utføre periodisk evaluering av de ansattes prestasjon. Jevnlig vurderHMS for å gi fordeler for de ansatte så vel som for din bedrift, enten det er en liten bedrift eller et stort konsern.

HMS Apper for alle behov

HMS er en stor og viktig del av et suksessfullt firma. Med det har vi ikke spart på funksjonaliteten. 

Vi har inkludert apper for mange forskjellige behov, du velger selv hva du vil installere

 • Rekruttering

  Forenkle rekrutterings prosessen ved hjelp av dine egne nettsider.

 • Ansatte

  Få en enkel og informasjonsrik oversikt over dine ansatte, alle i bedriften kan ha tilgang til denne appen, om ønskelig.

 • Utgifter

  Få full oversikt over alle utgiftene i bedriften. Alt fra materiale til de ansattes egne utgifter.

 • Kjøretøy

  Administrer kjøretøy, kontrakter, kostnader, forsikringer og oppgaver uten problemer.

Få full oversikt over ferier og permitteringer

Administrere de ansattes ferier og fravær

Hold orden på feriedager tatt ut av hver ansatt. Ansatte sender inn sine forespørsler og ledere godkjenner og validerer dem, alt på bare noen få klikk. Agendaen for hver ansatt blir oppdatert fortløpende.

Tillate ansatte å registrere sine forespørsler om ferie selv, og bli varslet via e-post for hver ny forespørsel. Bestem deg for å enten godkjenne eller å benekte ønsket, og legge til en begrunnelse for ditt avslag og gi en forklaring til de ansatte.

The Geek ERP tekst og bilde blokk