Forum

Skap en samlingsplass for dine kunder og besøkende

Book en demo Utforsk

Det å bygge et merkevare innebærer ofte å bygge opp en trofast brukergruppe. Ved å starte opp et forum på dine nettsider er en perfekt måte å kommunisere direkte med dine kunder og følgere for å skape en trofast kundebase som hjelper hverandre

  • Skaff mer trafikk til nettsiden din

    Ranger høyere for flere søkeord og forbedre SEO med nytt innhold skapt av dine brukere hver dag. Søkemotorer som Google elsker nettsteder som skaper unikt og gjevnlig innhold.

  • Forutse kundenes behov

    Hold orden på kundenes behov og ønsker ved å analysere de mest populære, mest sette og mest delte emner. Forumet er integrert med Google Analytics for å hjelpe deg å holde styr på likes og delinger - selv utenfor ditt nettsted.

  • Bygg opp et bibliotek av dokumentasjon

    Gjør om de beste svarene til offisiell dokumentasjon med bare ett klikk på ‘Legg til i dokumentasjon’ knappen.

En fremragende kundeservice

Bedre enn en hjelpetelefon og en FAQ-seksjon, et forum vil tillate kundene å stille spørsmål og finne svar raskt, uten å kaste bort tid på telefonen, noe som gjør at du sparer penger også! Det vil bli den mest informasjons rike databasen om ditt firma som finnes! Dine ansatte og hele samfunnet vil kunne delta!

Med en integrasjon i andre apper vil du også kunne holde kontakten med aktive brukere og gi dem en anerkjennelse for deltakelsen.

Gi besøkende den informasjonen de trenger

oppmuntrer til samarbeid
og skape innsiktsfulle diskusjoner

Plasser ditt nettsted som en pålitelig kilde til informasjon og løs besøkendes problemer ved å gi dem den informasjonen de trenger. Sørg for at alle drar nytte av diskusjonene og svar som genereres, bli en ekspert på ditt spesifikke felt. La brukerne dele interessant informasjon på sosiale medier. 

The Geek ERP tekst og bilde blokk