Arrangementer

Opprett arrangementer på nett og med fysisk oppmøte

Book en demo Utforsk

En alt-i-ett arrangement plattform, som kan håndtere arrangementer av hvilken som helst type og skala. Business Solutions Arrangementer dekker alle aspekter av arrangement planlegging fra arrangement organisering og billettsalg til synlighet og profilering.

 • Billettsalg

  Om du skal holde en konferanse, en fest eller et webinar kan det være kjekt å selge billetter eller kreve billetter ved inngangen for å holde kontrollen på hvor mange som kommer og evt tjene litt penger på et arrangement.

 • Webinar

  Ved å ta i bruk for unike integrasjon med BigBlueButton Webinar kan du arrangere webinar eller holde undervisning på nett for de som har meldt seg på arrangemetet. Ta betalt med billetter for å tjene på å holde et webinar på nett.

 • Statistikk

  Business Solutions integrasjon med Google Analytics blir automatisk konfigurert til å spore alle typer arrangement via handlekurven og kassen, call-to-action, osv. Hver av de Business Solutions markedsføringsverktøy er også knyttet til Google Analytics for å gi deg en full 360° visning av din bedrift.

Organiser kalendere & foredragsholdere

Legg til et skjema for forslag om foredragsholdere på ditt arrangement for å la brukere sende inn forslag til foredragsholdere eller nominasjoner.

Organiser evalueringsprosessen av hver innsendelse eller presentasjon og planlegg dem i løpet av minutter.

 • Flott kalender oversikt

  Vis agendaen automatisk for ditt arrangement med en flott og polert utforming direkte på ditt nettsted. 

 • Arrangement side

  La besøkende enkelt søke og bla gjennom tidsplan over publiserte arrangement og filtrere etter dato, sted, emneknagger og foredragsholdere.

 • SEO Integrasjon

  Enkle SEO verktøy er tilgjengelig direkte i Business Solutions uten at du trenger å konfigurere noe. Søkeordforslag basert på de mest søkte ordene på Google lar deg taktfullt strukturere innholdet og markedsføre arrangementer.

Få sponsorer til å komme til deg

Selg arrangement sponsing og fremme dine partnere.

Du kan enkelt administrere eksisterende og nye sponsorer med Business Solutions Arrangementer. Legg til sponsorer for ditt arrangement og publisere sponsorer i rekkefølge basert på nivået av sponsing de kjøper på bunnen av hver side på arrangementene. Selg sponsorpakker gjennom Business Solutions Nettbutikk App.

The Geek ERP tekst og bilde blokk