Hva er Redux Enterprise?

Få et innblikk i hva vi kan gjøre for din bedrift

Å drive et firma i 2017, uten et enormt markedsbudsjett, kan være vanskelig. På en måte, er det en fordel med sosiale medier. På en annen side, er det vanskelig å skille seg ut fra«støyet». Det å bruke Facebook (f. Eks) er en nødvendighet for merkevarer i Norge i dag. Det å ha et godt produkt er ikke nok, om du ikke har en god nok markedsføring også. Og endel av det å ha en god markedsføring, og det spesielt i sosiale medier, innebærer å ha en rød tråd. Så er det nettsiden, arrangementer, regnskap, avtaler med kunder, Point-of-sale, m.m. Hva om det fantes en enkel plattform som samlet alt. Det er det vi tenkte. Og det er slik vi skapte Redux Enterprise. Vi stiller oss helt unike i markedet med en løsning for alt av programvarer en forretning eller institusjon skal kunne trenge.

Mottoet vårt er «Et behov, En App». Vi har samlet et team med veldig flinke utviklere fra verden over som allerede er i full sving for å få dette prosjektet på lufta.

Vi har også tatt i bruk IBM Watson for å kunne grave enda dypere i allerede eksisterendedata i en bedrift. Watson lar oss utføre komplekse analyser av både data, media og tekst for å oppnå et komplett bilde av kunder og hvordan bedriften blir omtalt på sosiale medier.
Systemet vi bygger er modulært noe som vil si at vi kan skreddersy pakker for kundene våre. Selv om systemet er bygget i en modulær tilstand vil alle appene kunne kommunisere med hverandre og ta imot data fra sosiale medier, som f.eks fint vises i markedsføringsmodulen. Ivår 5-10 årsplaner har vi et mål om å stadig utvikle plattformen vår til å passe forandringene som skjer i systemer, teknologi og medier.

Hva er ERP?

ERP - Enterprise Resource Planning er betegnelsen på programvarer som støtter opp om et flertall av en bedrifts virksomhetsområder - som produksjon, lager, salg, innkjøp og økonomi. De forskjellige ERP-leverandører har utformet sine systemer rundt standard forretningsprosesser, gjerne basert på en «best practice».

  • Marked vi har løsninger for per dags dato

  • Butikker (kassasystem (POS), lagerstyring, nettbutikk)

  • Skoler (LMS system, online skole, webinar, bibliotek, kantine, eksamen, lekser osv)

  • Restaurant (bordstyring, kjøkkenbestilling)

  • Hotell (Romstyring)

  • Service tjenester

  • Nettbutikk

Her kan dere se hele listen over appene våre.

Kontakt oss for konsultasjon